Kerk in actie Kerk in actie

Kerk in Actie Commissie P.K.N. Noardburgum

Verkoop dagboekjes en zendingskalender 2016
Zondag 18 en zondag 25 oktober 2015 zal er weer gelegenheid zijn om een dagboekje of kalender voor 2015 te bestellen. Informatie wordt getoond op de beamer en een folder met mogelijkheden ligt ter inzage klaar. De Zendingserfgoedkalender komt in de plaats van de Missiezendingskalender. Een inkijkexemplaar ligt tevens klaar.

De intekenlijst ligt vòòr en nà beide diensten in de hal van De Bining.
Kerk in Actie leden zullen beide zondagen aanwezig zijn voor vragen.

Ook is het mogelijk om via telefoon of mail aan te geven een dagboekje en/of agenda 2016 te willen ontvangen. U kunt dan contact opnemen met:

Zendingskalender 2016                   à Hilly de Haan, Rijksstraatweg 41                Tel. 477832 of mail:

Dagboekjes 2016                              à Ida van der West, Rijksstraatweg 166
     Tel. 476314 of mail:

Een deel van de opbrengst van de dagboekjes en agenda’s zal ten goede komen aan Kerk in Actie doeleinden.