Huisavondmaal Huisavondmaal

Huisavondmaal
Avondmaal vieren is de gemeenschap vieren: gemeenschap met Christus en gemeenschap met elkaar. Avondmaal vieren in je eentje kan in onze kerk daarom dan ook niet.
Luisteraars van kerktelefoon zijn met ons verbonden tijdens de viering, maar beleven dat bij het avondmaal soms helemaal niet. Zij horen alleen orgelspel en geschuifel en hebben dan het gevoel juist buitengesloten te zijn op ene moment dat we de gemeenschap vieren.
De kerkenraad wil gemeenteleden die niet meer naar de dienst kunnen komen en behoefte hebben aan avondmaal vieren in gemeenschap met anderen, in de gelegenheid stellen thuis avondmaal te vieren op een doordeweekse dag samen met de predikant, een ouderling en een diaken. Het is een oude traditie in onze kerk die wij weer beschikbaar willen maken voor wie dat nodig heeft.
Wilt u met mij contact opnemen wanneer u zo’n huisavondmaal zou willen vieren? We maken dan daarvoor een afspraak.
I.van der Pol