oproep oproep

Kerkweb radio of meer bekend de kerktelefoon .
Er kan al weer bijna 10 jaar via een web radio naar de kerkdiensten worden geluisterd door mensen die om wat voor reden niet meer naar de kerk kunnen komen . Bram de jong heeft al die jaren (in het Begin Samen) er voor gezorgd dat een en ander in goede banen werd geleid, zoals de controle of de dienst werd opgenomen en of de zender wel werd uitgezet, anders gaat de zender op tilt, en zo ook of de radio bij de mensen thuis goed werkte. Ook als er een dienst moet worden opgenomen op een usb stick zoals een trouw of rouw dienst zorgt Bram hiervoor en dit blijft hij nog wel even doen. We willen Bram voor dit werk Van harte ,ook namens de luisteraars bedanken en ook dat hij de opnames nog blijft voortzetten. Vanaf begin dit jaar is dit werk overgenomen door ondergetekende.

Namens kerkrentmeesters   L.Kooistra